SpanishDeutschEnglish
Over onze school

Manuel Antonio

Bocas Del Toro Contacteer ons

Fotogallerij

Wat onze studenten zeggen

Links

Home >> Bocas Del Toro >> Over Panama

Bocas del Toro is de Panamese provincie die het dichtst bij Costa RicaAbout Panama ligt en is een wondermooie plek om te je tijd door te brengen. Bocas boomde tijdens de 19de en vroege 20e eeuw en bleef tot vrij recentelijk onontdekt. Nu is het uitgegroeid tot één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Panama. 

De eilanden bieden de bezoeker een hele reeks van attracties: regenwouden met een overvloed aan fauna en flora, zonnige eilanden, stranden die met de Caraïben kunnen concurreren, koraalriffen in kristalhelder water, mangroves in een meer-achtige omgeving, guaymi Indiaanse dorpen en een nationaal park dat het eco-systeem en natuurlijke bronnen in samenhang met de archipel voor toekomstige generaties About Panamabeschermt.

Panama heeft twee seizoenen. Het droge seizoen is van januari tot half april en het regenseizoen begint half april en duurt tot december. De neerslag is sterker aan de Caraïbische kant van de hooglanden. De meeste mensen leven echter aan de Pacifische kust.

About PanamaGedurende het hele jaar is de temperatuur in de laaglanden hoog: normaal rond 32°C (90°F) en deze zakt tot een gemiddelde van 22°C (72°F). De temperatuur in de bergen zijn veel lager: tussen 10-18°C (50 and 64°F).

Caraïbische architectuur, de plaatselijke keuken en de mensen en hun tradities hebben van deze eilanden een onvergetelijke plek gemaakt.


Costa RicaEl Paraiso Spanish School
Km 1, via Manuel Antonio, Manuel Antonio
Tel: + 506-2777-4681 Fax: + 506-2777-0568
Mail: P.O. Box 6350-317 Quepos, Costa Rica
Panama El Paraiso Spanish School & Bocas Caribbean Paradise Hotel, Ave. E & 6th Street, 20 m from the Bocas airport
Isla Colon, Bocas Del Toro
Tel: +507-757-9338, + 507-6902-1029
Emailescuela@elparaisoschool.com
Websitewww.elparaisoschool.com