SpanishDeutschEnglish
Over onze school

Manuel Antonio

Bocas Del Toro Contacteer ons

Fotogallerij

Wat onze studenten zeggen

Links

Home >> Manuel Antonio >> Over Costa Rica

Costa Rica is een klein land met een gepriviligeerde locatie, net boven de evenaar met verschillende klimaten, fauna en flora, omgeven door zowel de Atlantische (Caraibische kurst) als de Pacific. Het land heeft een totale oppervlakte van 51,000 km2 .Tot haar natuurlijke attracties behoren meer dan een dozijn vulkanen, regenwoud en prachtige stranden. In de nationale parken, die meer dan 25% van het land omvatten, komt u in direct contact met de prachtige natuur die Costa Rica rijk is. Het maakt van Costa Rica een van de meest bezochte landen van Latijns-Amerika. About Costa Rica

De mensen van Costa Rica, beter gekend als “Ticos” hebben hun eigen cultuur en tradities en zijn zeer gastvrij.

Als je Spaans wil leren moet je eerst “Pura Vida” onder de knie krijgen. Het wordt gebruikt als groet of bij een afscheid en zegt nog het meest over de Costa Ricaanse manier van leven. Het is voelbaar wanneer de Naranjo rivier met kajak wil bezweren, bij een gesprek met een “abuela” (grootmoeder) over haar favoriete recepten, of terwijl je geniet van de zonsondergang vanop het strand.

In de El Paraiso School leren we u het Spaans onder de knie krijgen, gecombineerd met culturele activiteiten zodat u het “Pura Vida” volledig ervaart. Onze ervaren en toegewijde leerkrachten en vriendelijk personeel zorgen voor een kwalitatieve ervaring voor elk van onze studenten.

El Paraiso Spanish Language School kenmerkt zich door zijn focus op onderwijs door avontuur, cultuur en het leren van een taal.


Costa RicaEl Paraiso Spanish School
Km 1, via Manuel Antonio, Manuel Antonio
Tel: + 506-2777-4681 Fax: + 506-2777-0568
Mail: P.O. Box 6350-317 Quepos, Costa Rica
Panama El Paraiso Spanish School & Bocas Caribbean Paradise Hotel, Ave. E & 6th Street, 20 m from the Bocas airport
Isla Colon, Bocas Del Toro
Tel: +507-757-9338, + 507-6902-1029
Emailescuela@elparaisoschool.com
Websitewww.elparaisoschool.com